65 év felett, fogatlanul

 
From: "Fogászat fájdalom nélül" <gabi@PROTECTED>
Subject: 65 év felett, fogatlanul
Date: September 29th 2020

Tisztelt Hölgyem, Uram!

"Az is riasztó és rosszabb a nyugat-európai országokat jellemző átlagnál, hogy nálunk a 65 év felettiek 26 százaléka fogatlan.” - Olvasom egy hírportál cikkében.

Ide viszont vezet egy út.

Úgy telnek el évtizedek, hogy hagyományos módon kezelik a fogazatot.

Teljesen elfogadott a fogászati ellátásnál, hogy csak azt a fogat kezelik, amivel konkrétan baj van. A baj ebben az esetben a páciens által érzékelt probléma.

"Kilyukadt egy fogam" mondat után a hagyományos fogászaton azt a fogat betömik, ami lyukas, de nem nézik összességében, nem tesznek oda megoldást arra, hogyan lehet működőképes hosszútávon a fogazat, illetve milyen óvintézkedéseket kellene tenni annak érdekében, hogy a fogak hosszú ideig rendben legyenek.

Fontos tudni!

Az alsó felső fogazatunk páros szervünk, ezért a fogpótlás készítésénél a rágófogakat érintő beavatkozásoknál mindenképp szükséges az alsó felső fogazatot egyben tekinteni, hiszen az alsó a felső fogazat nélkül, a jobb a baloldal nélkül nem tud valódi funkcionális működést biztosítani.

A fogpótlás védi a fogakat a sérülésektől, pótolja az elveszett rágásfunkciót, ezáltal a személy könnyebben rágja meg az ételt, ami támogatja a gyomor megfelelő működését. 

A BioStatikai pozícióra elkészített fogpótlás által megszűnik a féloldalas rágás, valamint a állkapocs ízület problémája. Azáltal, hogy a fogpótlás stabilan védi a fogat, a páciensnek nem kell a foghiány okozta problémával küzdeni.

Viszont van egy pillanat, amikor már nem lehet "csak" hidakkal megoldani a fogak pótlását, mert hiányoznak azok a pillérfogak, amelyek alátámasztást biztosítanak a fogműnek.

Ekkor elkerülhetetlen az implantátum beültetés, ezáltal pedig előáll egy hosszútávú panaszmentes állapot, illetve megszűnik a foghiány okozta kényelmetlen érzés.

Többet megtudhat a https://ekvident.hu/blog oldalon.

Az Ekvident Páciensei 65 éves koruk után BIZTOSAN nem lesznek fogatlanok!!

Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Csatáriné Miskolczi Gabriella

Ügyfélkapcsolati vezető

+36709488833

Az e-mail címet, amire ezt a levelet küldtük, Ön a cége elektronikus elérhetőségeként jelölte meg, egy az Interneten szabadon elérhető, nyilvános céginformációs weboldalon. Ezzel lehetővé tette a kereskedelmi és szolgáltató, illetve egyéb cégeknek, hogy az Ön vállalkozása számára szolgáltatásokat, kereskedelmi információkat, ajánlatokat, kedvezményeket mutassanak be.  E-mail címe kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Ha az Ön feltételezése szerint mindezek ellenére került volna adatbázisunkba e-mail címe, úgy elnézését kérve ajánljuk figyelmébe az alábbi leiratkozási opciót!

Unsubscribe Automatically »

  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

Vendég 6-os lista

Privacy Policy:

https://ekvident.hu/adatkezelesi-tajekoztato