Tökéletes fogazat 3 alkalom után

 
From: "Fogászat fájdalom nélkül1" <gabi@PROTECTED>
Subject: Tökéletes fogazat 3 alkalom után
Date: November 19th 2020

Tisztelt Hölgyem, Uram!

Az elmúlt időszakban több páciensünk fogazatát kellett újra készíteni a BioStatika hiánya miatti problémák miatt. Volt akinek 1 hónapja készült el a problémás fogpótlás, volt, aki 2 éve küzdött napi szinten a nem megfelelően működő fogpótlástól.

Hírleveleinknek az a célja, hogy adatokat adjunk azzal kapcsolatban, hogy lehet jól is elkészíteni egy fogművet, csak kellenek hozzá azok az alapadatok, amelyeket a legtöbb helyen nem alkalmaznak. Ezzel szeretnénk segíteni az Ön döntését fogászati ellátásának hatékony megoldásával.

Az eddigi tapasztalataink alapján kettő nagyon fontos dolog van a páciens szempontjából egy fogászati ellátással kapcsolatban.

Az egyik mindenképpen az a biztonság, meggyőződés, hogy a végeredmény tökéletes lesz mind esztétikailag, mind használhatóságban. A komfortos, kényelmes cirkónium fogművek megváltoztatják egy ember napi életét, nem is kis mértékben. Természetesen az esztétikai jellemzők része ennek az állapotnak. Mivel rendelkezünk azzal a TECHNOLÓGIÁVAL (BioStatikai állcsont pozíció), ami záloga mindezek elérésének, így pácienseink már a konzultáció végén megélik azt a biztonságot, hogy részükről a fogászati ellátásukba rakott idő, energia, gazdasági felelősség már nem csak egy reményteli várakozás lesz, hanem tényszerű eredmény, amit meg is kapnak az átadás pillanatában.

A másik fontos szempont a tervezhetőség, hogy hány alkalom szükséges a páciens részéről az ellátás befejezéséig.

A technológia, amivel dolgozunk talán a legfontosabb eszköz, ahhoz a tényszerű cél eléréséhez, hogy a "megszokott" sok alkalmas ellátásokhoz képest egy átlagos fogászati esetet 3 alkalomból le lehessen zárni úgy, hogy páciensünk rendelkezzen egy panaszmentes, esztétikus, működő fogazattal, ami megnövekedett életminőséget eredményez számára hosszútávon.

Ez kizárólag a BioStatika megteremtésének köszönhető. A fogazat része az emberi testnek! Az emberi ép fogazat rendelkezik egy harmóniával, ami az arc harmóniáját is meghatározza. Ezek az információk többnyire mértani adatok, melyek meghatározhatóak. Ezeknek az információknak a birtokában pontosan megállapítható mi lesz az ideális eredmény, mit kell tenni mindezek elérésének érdekében. Így egy tudatosan tervezhető, mindenki számára megnyugtató lépéssorozat lesz az eredmény, aminek a végén a konzultáción meghatározott elvárások teljesülnek.

Ez igaz minden fogászati esetre! Kizárólag a lépések darabszáma tér el, hiszen egy implantációs ellátás, az arra készülő cirkónium fogművek alátámasztását biztosítják hosszútávon, így néhány alkalommal hosszabb lesz az ellátás időtartama.

A fogászat így egy nagyon jól tervezhető munkafolyamat, ami a lehető legszükségesebb módon terheli csak a páciens idejét, főleg ha figyelembe vesszük azt, hogy minden esetben ideiglenes fogművek készülnek, hiszen nincs olyan ok egy fogászati ellátás során, hogy másnap a páciens ne tudná a munkáját végezni. Az ideiglenes fogművek alkalmasak arra, hogy akár hosszabb utazást is tervezzen.

Egy egy nagyobb munkára minden páciens "készül", és ezt teljes mértékben megértjük, hiszen nem napi gyakorlat számára az a lépéssorozat, amit meg kell tennie. A tapasztalatunk az, hogy ennek alapvető oka a múltbéli kezelések átélt eredményei. Ez természetesen változik, mivel konkrét, tiszta kommunikációt adunk a konzultáción, illetve pontosan azokon a lépéseken is fogunk haladni.

Reméljük hasznos információkat tudtunk Önnel megosztani. Egy működő, esztétikus fogazat nem is gondolnánk milyen mértékben meg tudja változtatni az ember hétköznapi életét.

Ennek a "változásnak" a megteremtése jelenti a napi munkánkat. Bízunk benne, hogy segíteni tudtunk Önnek a döntésében.

Keressen bennünket bizalommal!

Telefonon a +36709488833 vagy töltse ki konzultációs adatlapunkat!

Az e-mail címet, amire ezt a levelet küldtük, Ön a cége elektronikus elérhetőségeként jelölte meg, egy az Interneten szabadon elérhető, nyilvános céginformációs weboldalon. Ezzel lehetővé tette a kereskedelmi és szolgáltató, illetve egyéb cégeknek, hogy az Ön vállalkozása számára szolgáltatásokat, kereskedelmi információkat, ajánlatokat, kedvezményeket mutassanak be.  E-mail címe kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Ha az Ön feltételezése szerint mindezek ellenére került volna adatbázisunkba e-mail címe, úgy elnézését kérve ajánljuk figyelmébe az alábbi leiratkozási opciót!

Leiratkozás »

  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

A 2-es lista.

Privacy Policy:

https://virkonhidak.hu/aszf