Cirkonium fogpótlások, fájdalom nélkül

 
From: "Fogpótlás fájdalommentesen" <gabi@PROTECTED>
Subject: Cirkonium fogpótlások, fájdalom nélkül
Date: October 29th 2020

Tisztelt Hölgyem, Uram!

Napjainkban sokszor halljuk a higiénia fontosságát a mindennapokban.

Fogászatunkon eddig is a napi működés része volt az emeltszintű higiéniai előírások betartása.

A higiénia mellett fontos szempont Fogászatunkon, hogy a páciens számára elkészült fogpótlás mind esztétikailag, mind működés szempontjából 100 %-os legyen.

Ha a fogászatban esztétikáról beszélünk, a legtöbb esetben a metszőfogak kerülnek előtérbe. Sokan gondolják, hogy a "kirakat" legyen rendben, és a hátsó fogak hiányával, illetve azok problémáival már kevésbé vagy egyáltalán nem kell foglalkozni.

A múltban megtapasztalt beavatkozások, az olyan fogpótlás, aminek nem volt rendben a formája a tömege vagy az egészet nem érezte sajátjának, mind, mind visszatartó erő lehet.

Pedig a fogforma, a fogak tömege visszakereshető és elő tud állni egy olyan esztétikus fogpótlás, amit a páciens 100 %-ban a sajátjának érez.

A korábban megtapasztalt fájdalmak után nehéz elhinni, hogy a fogászat lehet emberséges és szinte fájdalommentes. Nem volt még olyan ellátott páciensünk, aki ne ezt igazolta volna vissza.

Az esztétika nem csak a metsző fogakkal kapcsolatos, hiszen párkapcsolatainkban, az üzleti kapcsolatokban a mosoly sokat számít, és az sokkal feltűnőbb, ha valakinek a metsző fogai rendben vannak, de hátsó fogai hiányoznak vagy rendezetlenek.

A cirkonium anyagánál fogva támogatja az esztétikus fogazat megvalósulását. A cirkon korona eredetileg cirkónium-oxidból készül, mely egy porcelánhoz hasonló anyag. A cirkon korona színe meg tud egyezni a fogak eredeti színével, ezért olyan közkedvelt a páciensek körében, de ha alsó felső cirkon hidak készülnek lehetőség van akár más szín választására és a vágyott esztétikus, csillogó mosoly elérésére is.

Amennyiben vállas előkészítéssel történik a fogak csiszolása a cirkon korona illeszkedése tökéletes.

Az alábbi fotó a fogpótlás átadását követően készült.

"Mindig éreztem, hogy valami nem stimmel a fogászati kezeléseimmel, mivel a fogorvosi székben félve és fájva semmi közöm és információm nem volt a beavatkozásról. Valami fúrás, faragás történt, és a fájdalomcsillapító hatása után kerestem a túlélés lehetőségeit. Elfogadtam, hogy mostantól csak a jobb, vagy baloldalon tudok rágni, és ha ettől eltérek, akkor jó pár napig sajogni fog valamelyik fogam… Az első találkozásunkkor kiderült, hogy jó helyen járok…. A folyamat során mindig tudtam, mi következik, mit miért teszel, és kiszámítható volt a vége…

A fogászati ellátás szintén páratlan volt. Ebben igazán volt összehasonlítási alapom, és mondhatom minden hízelgés nélkül, hogy a negyven év alatt egyszer sem volt ilyen precíz, beteg centrikus kezelésben részem.” (P. Zoltán)

Kérjen időpontot személyes konzultációra!

Csatáriné Miskolczi Gabriella

+36709488833

Az e-mail címet, amire ezt a levelet küldtük, Ön a cége elektronikus elérhetőségeként jelölte meg, egy az Interneten szabadon elérhető, nyilvános céginformációs weboldalon. Ezzel lehetővé tette a kereskedelmi és szolgáltató, illetve egyéb cégeknek, hogy az Ön vállalkozása számára szolgáltatásokat, kereskedelmi információkat, ajánlatokat, kedvezményeket mutassanak be.  E-mail címe kezelésénél teljes mértékben betartjuk a vonatkozó Adatvédelmi Törvény előírásait. Ha az Ön feltételezése szerint mindezek ellenére került volna adatbázisunkba e-mail címe, úgy elnézését kérve ajánljuk figyelmébe az alábbi leiratkozási opciót!

Leiratkozás »

  • This mailing list is a public mailing list - anyone may join or leave, at any time.
  • This mailing list is announce-only.

A 3-es nagy lista

Privacy Policy:

https://ekvident.hu/aszf